Waar wij gelukkig van worden
Voor de makers van Emprover draait de wereld om mensen, hun overtuigingen en creatief potentieel. Emprover® wil blokkades wegnemen en bevorderen dat alle (interne) diversiteit wordt benut. Emprover software is slechts een instrument, maar geeft structuur en inzichten waarover men in gesprek kan gaan om écht voortgang te boeken. Daar wordt iedereen gelukkiger van!

Wie staan er nu achter?
In de zomer van 2016 startte Jan Nouwens met Emprover.
Ervaren met Agile werken, was hij ervan overtuigd dat organisaties gemakkelijker en betere resultaten bereiken door het ontwikkelen (verbeteren) zelf digitaal te ondersteunen. Sinds de eerste klanten in 2016 gingen werken met Emprover is het platform technisch geavanceerd, maar praktisch gebleven. Daarnaast heeft Emprover enkele (eind-)klanten die op basis van co-creatie structureel mee investeren in het platform, waaronder enkele adviesorganisaties, zoals SpartnerS, &VandeLaar, BDO en Pesant.

Gebouw88
In de bruisende Tilburgse spoorzone staat Gebouw88 als verbindingsplek voor kansrijke startups. Zo wordt Emprover ondersteunt door Midpoint Brabant. Vanuit Gebouw88 houdt Emprover commercieel kantoor waar ook (offline) trainingen kunnen worden verzorgd.

Sinds eind 2016 wordt Emprover ontwikkeld en technisch ondersteund door Kings Code vanuit Boxtel. Een divers team van ongeveer 12 ontwikkelaars met diepgaande kennis van business-kritische webapplicaties, integraties en mobiele apps. Dagelijks wordt hier aan Emprover gewerkt, waarbij goed wordt geluisterd naar de klant-organisaties, alsook de organisatie adviesbureaus die Emprover inzetten bij hun projecten. Met deze organisatie zijn klanten ook voor (online) support verzekerd van een volwassen kennis en bereikbaarheid.

Emprover is technisch gezien goed zelfstandig in te richten. Echter, om je te helpen met training, het maken van de juiste inrichtingskeuzes en het adopteren van Agile werkwijzen in het periodiek overleg, kun je rekenen op een groeiend netwerk van organisatie adviseurs.  Met een praktische inslag en diepgaande kennis van je branche ben je in enkele dagen up-and-running.  

Lerende organisatie
Het idee achter Emprover is dat van de lerende organisatie, in de perceptie van André Wierdsma.  Kort gezegd: als je iets wilt veranderen in een organisatie is het nodig dat mensen met elkaar in gesprek zijn en écht zeggen wat ze er van vinden. Dat is niet altijd eenvoudig want we praten liever over zichtbare processen, functies en taken. Maar als het lukt om af te stemmen wat écht belangrijk is, raken we meer verbonden met elkaar en met het werk. Vanuit continu verbeteren een opstap naar veranderen zonder weerstand. André Wierdsma was als klankbord betrokken bij de totstandkoming van het Emprover Whitepaper, waarin wordt uiteengezet welke unieke behoefte Emprover in de markt inneemt.

Lees meer over ons gedachtengoed en ontvang het gratis Emprover Whitepaper.

Agile consultant met commerciële voelsprieten

ondernemend en betekenisvol


Met het Emprover platform en de bijpassende methode kunnen organisaties hun strategische ontwikkeling wendbaar organiseren.
Wij zijn overtuigd dat IT een blijvend instrument is bij het verbinden van mensen op gedeelde ambities. 
Ben jij een ondernemende man/vrouw, ervaren in Agile werken en het begeleiden van teams? 
Kom als Agile consultant met commerciële voelsprieten (32-40 uur) ons team versterken!


Bekijk volledige vacature

New Business Sales voor MKB

ondernemend en betekenisvol


Met Emprover kunnen organisaties hun strategische ontwikkeling wendbaar organiseren.
Wij zijn overtuigd dat IT een blijvend instrument is bij het verbinden van mensen op gedeelde ambities.
Ben jij dat commerciële talent met een voorliefde voor MKB-ers en strategische gesprekken?
Solliciteer dan als Sales consultant (32-40 uur) met gevoel voor organisatiedynamiek!


Bekijk volledige vacature